Dante Zaballa

O artyście

Animator poklatkowy (frame-by-frame) z Argentyny, który lubi eksperymentować z różnorodnymi materiałami, takimi jak kredki, akryle i markery. Czasochłonny proces nie powstrzymuje go od tworzenia niesamowicie żywych animacji z jasnymi postaciami i wybuchowymi kolorami.

Filmografia:
The Head (2010)
White Noise (2013)
Big Bang Dog (2014)
The Doodle Project (2015)
Hoja (2016)

Filmy

Znajdujesz się na stronie archiwalnej. Przejdź do serwisu aktualnej edycji Festiwalu.

Informacje

Udostępnij: