Kuba Ptaszyński '17

O artyście

Kuba Ptaszyński – kinoman, fan zespołu Gorillaz, P. T. Andersona, Joaquina Phoenixa, Daniela Radcliffe’a. Współzałożyciel szczecińskiej wytwórni filmów amatorskich Filmotwór Niezależny. Reżyser, pisarz, scenarzysta, aktor, muzyk, kompozytor, montażysta. Student pierwszego roku filologii angielskiej w Szczecinie. Szczęśliwie zakochany.

Filmografia:
AGGREGATUM (2017)
251 (2016)
Psy są na zewnątrz (2016)
Hold on to me (2016)
Młodość (2016)
Wiatraki (2015)
Niebieskie oczy (2015)
Gabryś (2015)
Stare demony (2015) 
Crack (2014)
Syf (2014)
mali ludzie noszą duże kurtki (2014)
ginsberg albo malaria (2014)
Więcej (2014) 
Krzyki nigdy nie zapowiadają niczego dobrego (2014)
Niesamowite (2013)
Punkt Podparcia (2013)
Śmierć (2013)
Spontanicznie Pełnometrażowo (2013)

Filmy

Informacje