Muriel Montini

O artyście

Muriel Montini studiowała kinematografię. Żyje i pracuje w Paryżu. Od 1999 r. zrealizowała kilka filmów wyświetlanych w różnych ważnych instytucjach i na festiwalach na świecie. Obecnie pracuje nad różnymi projektami filmowymi.

Filmografia: 

Un roi complètement (in production)
Ceux de la côte (in production)
A Cold Place (2010)
Alice (2009)
Les jeux d’enfants (2008)
Le monde est immense (2006)
Instants d’après (2006)
All along theses lines (1999)

Przeszłe wydarzenia

Filmy

Znajdujesz się na stronie archiwalnej. Przejdź do serwisu aktualnej edycji Festiwalu.

Informacje

Udostępnij: